30 Aralık 2014 Salı

ERMAN TOROĞLUN’DAN ÇARPICI İDDİALAR - CANLI SONUÇLAR

hami_erman
YORUMCU ERMAN TOROĞLU, GENÇLERBİRLİĞİ-GALATASARAY MAÇI İLE İLGİLİ FOTOMAÇ’TA YAYIMLANAN YAZISINDA SARI KIRMIZILI TAKIM HAKKINDA ÇARPICI BİR İDDİADA BULUNDU.
Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktörlüğe gelmesinde Fatih Terim’in büyük payı olduğunu öne süren Toroğlu, Galatasaray’ın dün akşamki takım kurgusunun da Terim tarafından oluşturulduğunu ima etti.
Erman Toroğlu’nun ‘Hamit’i Terim mi oynattı?’ başlıklı yazısının önemli bölümleri şöyle:
“Hamza, Prandelli’den sonra aldığı “gaz” ile birşeyler yaptı. Yalnız Hamza’nın önünde şöyle bir sıkıntı var; her ne kadar Hamza’yı oraya getiren Galatasaray yönetimi ise de perdenin arkasında ve kamuoyuna yansıyan Hamza’yı oraya getirenin Fatih Terim olduğu! Bu olabilir, anormal değil. Ama bundan sonrası Hamza için önemli! Eğer takım tertibi ve bazı telkinler altında kalır da, Hamza kendi ipini çekerse; önce kendi, sonra Galatasaray yanar! Bunu neden yazdım? Dün geceki maça gelelim; Hamit’in yürüyecek hali yok. Sağından soluna dönerken ilk bahardan son bahara geçiyor. Mevsimler değişiyor!
Hamit bundan 8-10 sene önce iyi bir oyuncuydu. Ama bu Hamit değil! 

CANLI SONUÇLAR

Acaba bu Hamit’e sen kendi görüşünle mi dünkü maçta bu kadar tahammül ettin? Yoksa Fatih hoca “Hamit’i kazanman lazım, eğer Hamit’i kazanırsan Sneijder’e mahkum olmazsın” mı dedi? Çünkü sen dün Hamit ile beraber G.Birliği karşısında 10 kişi mücadele ettin. Kaç dakika. 88. dakikaya kadar! Hamit’in yerine aldığın adam 2 dakikada neyi değiştirecekti? Veya sen kamuoyuna ya da birilerine “İşte Hamit bu!” mu demek istedin?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder